Minnesota Vikings slog Pittsburgh Steelers

Minnesota Vikings slog Pittsburgh Steelers

De senaste händelsenyheterna har kommit till den 14:e veckan i grundserien, och konkurrensen om slutspelsplatserna har blivit allt hårdare. I den här matchen mot Pittsburgh Steelers iført Minnesota Vikings tröja bidrog de två lagen med en mycket spännande livematch.

I de två första vågorna av anfall efter matchstart var båda lagen begränsade till räckvidd. Tyvärr misslyckades båda lagen med att slå långväga frisparkar. Men kort därefter började Minnesota Vikings sitt offensiv. Kort efter inledningen av den andra kvarten fullbordade Minnesota Vikings en frisparksledning. Sedan förlitade de sig på Stabakken Darwin Cooks överdimensionerade rusning för att hjälpa laget att skriva om ställningen till 16-0, och etablera en ledning i förväg.

Efter inledningen av andra halvlek verkade inte Pittsburgh Steelers vakna efter att ha blivit sparkade igen av Minnesota Vikings för att öka poängskillnaden. Efter det återfick det offensiva laget i Pittsburgh Steelers äntligen medvetandet. Wide receiver James Washington avslutade en förkrossande fångst på försvararens huvud och hjälpte Pittsburgh Steelers moral att stiga. Men på grund av den relativt stora eftersläpningen under de två första kvartalen, ändrade inte de uppvaknande Pittsburgh Steelers status quo, och besegrades så småningom av Minnesota Vikings.


Efter segern ligger Minnesota Vikings tvåa efter Washington och 49ers med en halv seger. Kampen om en plats i slutspelet är fortfarande oroande. Köp billiga nfl tröjor för att stödja nästa match av Minnesota Vikings!