Kopenhagen je kod kuće pobijedio Trabzonspor rezultatom 2-1

Kopenhagen je kod kuće pobijedio Trabzonspor rezultatom 2-1

 

U drugom kolu play-offa Lige prvaka turski superligaš Trabzonspor igrao je na domaćem terenu protiv Kopenhagena. U prvom kolu Kopenhagen je na svom terenu svladao Trabzonspor rezultatom 2-1.

U prvom poluvremenu Trabzonspor je imao prednost na terenu i imao više napada, ali nije uspio postići gol; u drugom poluvremenu dvije strane još uvijek nisu uspjele promijeniti rezultat.

Kopenhagen je na kraju remizirao 0-0 na gostovanju kod Trabzonspora, a ukupnim rezultatom 2-1 plasirao se u Ligu prvaka. Turska Super liga je uništena. Prvak turske Superlige zabio je 18 udaraca na utakmici, 63% posjeda lopte nije mogao zabiti, 0-0 remi, ispada iz Lige prvaka!

Prvak turske Superlige Trabzonspor na domaćem terenu igra protiv Kopenhagena u Danskoj. Zbog 1-2 poraza od Trabzonspora u prvom kolu dvije strane, turski superligaški prvak žarko želi poraziti protivnika kod kuće kako bi se plasirao u Ligu prvaka.

U drugom kolu prednost na terenu imao je Trabzonspor. Može se reći da je ofenziva bila u porastu, ali su se dvije strane borile 90 minuta. Trabzonspor i dalje nije uspio postići gol. Na kraju su dvije strane remizirale 0-0. Rezultat je 2-1 za prolaz u Ligu prvaka.Plava Chelsea majica

U cijeloj utakmici postotak posjeda lopte Trabzonspora bio je čak 63%, s ukupno 18 udaraca, 3 puta više od Kopenhagena, od čega su 4 udarca bila u okvir gola, što je 4 puta više od Kopenhagena, no posljednji smijeh bio je Hagen. . Bez Trabzonspora, ove sezone nema turske superligaške momčadi među 32 najbolja u Ligi prvaka.Novi dječji plavi dres