Calgary Flames lanserar officiellt ett nytt professionellt hockeylag

Calgary Flames lanserar officiellt ett nytt professionellt hockeylag

 

Det finns officiellt ett nytt professionellt hockeylag i Calgary. Calgary Flames avslöjade officiellt namnet på sin nya AHL-filial för allmänheten och tillkännagav att laget kommer att heta Calgary Wranglers när klubben flyttar från Kalifornien till Calgary för den kommande säsongen.

Nyheten kommer efter att Flames officiellt bröt banden med sin tidigare AHL-filial, Stockton Heat, efter säsongen 2021-22 för att flytta sin farmklubb närmare hemmet.ishockeytröja barn

The Heat gick verkligen inte ut med ett gnäll under sin sista säsong av AHL-action, men vann Pacific Division och tog sig hela vägen till Western Conference-finalen tills de plockades ut i sex matcher av den eventuella Calder Cup-mästaren Chicago Vargar.

Att dubba sin nya klubb Wranglers är ett drag från Flames som borde göra lokala fans glada, och hylla juniorhockeyklubben med samma namn som verkade i Western Hockey League under 1970- och 80-talen från 1977 till 1987.

Anmärkningsvärda Wranglers alumner inkluderar Mike Vernon, Kelly Kisio och Dana Murzyn, som alla fortsatte med att sammanställa NHL-karriärer.Röd Barn NHL Washington Capitals Tröjor