Virallinen: Liverpool hankki Darwin Nunesin

Virallinen: Liverpool hankki Darwin Nunesin

Liverpoolin viralliset uutiset, seura allekirjoitti virallisesti Uruguayn hyökkääjän Darwin Nunesin sopimuksen vuoteen 2028 asti. Uudella kaudella Nunes pukeutuu Liverpool Pelipaita taistellakseen muun seuran kanssa.

Vuonna 1999 syntynyt Nunes on 1,87 metriä pitkä. Hän debytoi Uruguayn veteraanijättiläisen Penarolin nuorisoharjoituksissa ja laskeutui Eurooppaan Almerian joukkueeseen elokuussa 2019. Vuonna 2020 hän siirtyi Benficaan 24 miljoonan euron siirtomaksulla. Kahden kauden aikana, joita hän pelasi Portugalin superjättiläisissä, real madrid pelipaita pukeutunut Nunes teki 48 maalia ja 14 syöttöä 85 ottelussa.

Tällä kaudella Nunes on melko hyvässä kunnossa, tehden 34 maalia ja 4 syöttöä 41 ottelussa. Hän ei ainoastaan ​​voittanut Kultaisen saappaan Portugalin Superliigassa tällä kaudella, vaan teki myös kuusi maalia Mestarien liigassa. Varsinkin kahdessa kierroksessa Liverpoolia vastaan ​​puolivälierissä Nunes esiintyi urheasti ja teki maaleja, minkä ansiosta hän myös onnistui voittamaan puna-armeijan suosion ja laskeutumaan Valioliigaan ennätyskorkealla siirtomaksulla. Tällä hetkellä Nunes on arvoltaan 55 miljoonaa euroa Saksan "siirtomarkkinoilla".