Oscar Júnior: Mason Mount se može vratiti na izvornu razinu

Comments · 31 Views

Oscar Júnior: Mason Mount se može vratiti na izvornu razinu

 

25. svibnja objavljen je relevantan sadržaj Oscara Júniora, koji trenutačno igra za nogometnu momčad Shanghai. Oscar Júnior izrazio je podršku Mason Mount i rekao da se ona može vratiti na svoju izvornu razinu.kopačke Nike Mercurial

Učinak Masona Mounta u Chelseaju ove sezone bio je ozbiljno nezadovoljavajući za navijače, ali Oscar Júnior se solidarizirao. Rekao je: Mislim da nije samo Mason Mount sam, već je cijeli tim prošao kroz vrlo lošu situaciju. Ne radi se o igračima. Neki ljudi možda misle da ovi igrači nisu kvalificirani da ostanu u momčadi, ali ja mislim da se Mason Mount može vratiti na svoju izvornu odličnu razinu. Međutim, mislim da Mason Mount nije baš dobar u Chelseaju. Ako je sretan, onda bi mogao i otići u drugu momčad. Ako je zadovoljan s timom, trebao bi nastaviti marljivo raditi i razviti se u uspješnu zvijezdu u Chelseaju, ako je tako, trebao bi ostati.

Moram reći da samo igrači bolje poznaju igrače, ali Mason Mount je kao vrlo mlad izašao iz Chelseajevog omladinskog trening kampa. Iako je igrao i za druge momčadi, još uvijek ima duboku naklonost prema klubu Chelsea, a 2019. vratio sam se u Chelsea 2010., potpisao petogodišnji ugovor, a zatim ga produžio do 2024. Iako je Chelsea eliminiran, Mason Mountov ugovor još nije istekao, ali vrijeme dolazi uskoro, ne znam što dalje. Hoće li nastaviti potpisati ugovor s Chelseajem ili će imati druge planove, ali kao što je rekao Oscar Júnior, ako želi nastaviti rasti u tim, a zatim ostati u Chelseaju.

Chelseajev učinak ove sezone je vrlo nezadovoljavajući. Više su izgubili nego što su dobili. Trenutno zauzimaju 12. mjesto u Premier ligi. Iako ovo nije osobni problem, potrebno ga je poboljšati da bi se promijenilo.

Comments