Nikes Air Jordan 13 "Purple Venom" Sneakers: Släppinfo, priser och mer

Comments · 8 Views

Nikes Air Jordan 13 "Purple Venom" Sneakers: Släppinfo, priser och mer

När det kommer till NBA-legenden Michael Jordans favoritsneakers kompromissar aldrig Swooshs stöttepelare Jordan Brand. En av dessa älskade modeller är Air Jordan 13, och nu är varumärket redo att släppa en ny "Purple Venom" färgväg speciellt designad för barn. Medan det officiella släppdatumet för Nike Air Jordan 13 "Purple Venom" ännu inte har meddelats, föreslår tidiga förutsägelser från ZSneakerheadz att det kan komma ut på marknaden den 2 oktober 2023.

Dessa snygga sparkar kommer att säljas för $ 160 per par, vilket gör dem tillgängliga för unga Jordan Brand-entusiaster. Du hittar dem både online och offline via Nike-butiken, SNKRS-appen och olika anslutna detaljhandlare. Om du vill köpa billigare Nike-skor kan du naturligtvis gå direkt till min webbplats (www.svenskasportskor.com), där det finns många skor du vill köpa.

Färgschemat för just denna "Purple Venom" -modell liknar den tidigare iterationen av Jordan 13. Konstruerad med en helt svart läderduk, är den distinkta Purple Venom-nyansen lagrad ovanpå, vilket resulterar i en elegant och modern skodesign.

Tungfliken följer sömlöst efter med den mörkare basfärgen. Skons undersula kombinerar svarta och vita element, vilket ger en neutral bakgrund som ger en touch av variation och visuellt tilltal till den övergripande estetiken.

Det som verkligen skiljer dessa sneakers åt är "Purple Venom"-accenterna. Livfulla överlägg, innerfoder och varumärkesutsmyckningar spricker ut i denna elektrifierande nyans. De lila accenterna ger designen en smittsam livfullhet som omedelbart fångar uppmärksamheten och lyfter skorna från ett vardagsplagg till ett statement-plagg.

Air Jordan 13, Michael Jordans 13:e signaturdesign, blev känd under hans sjätte NBA-mästerskap och har sedan dess blivit en av de mest återanvända modellerna från hans lysande karriär på planen. Iterationerna "Black Flint", "Wheat" och "University Blue" är bland de senaste tillskotten till den växande färgpaletten för denna panterinspirerade sneaker.

Den nya billiga nike skor Air Jordan 13 "Purple Venom" är planerad att komma i butik nästa månad. Om du vill ha ett par av dessa basketskor måste du registrera dig på Nikes webbplats eller ladda ner SNKRS-appen för att hålla dig informerad om deras lansering. Missa inte chansen att lägga till denna snygga och livfulla sneaker i din samling.

Comments