Detroit Red Wings murtautui läpi ajoissa ja osoitti vahvuutensa

Detroit Red Wings murtautui läpi ajoissa ja osoitti vahvuutensa

Kukaan ei usko, että Detroit Red Wings voi voittaa San Jose Sharksin 6-2 ilman yhtä. He tekivät jopa kaksi maalia 37 sekunnissa. San Jose Sharks hävisi viimeisessä pelissä ja on pudonnut sarjassa kuudenneksi. Kun Detroit Red Wings voitti San Jose Sharksin, joukkue päätti 100 otteluaan Caesars Arenalla ilman maalia. Tällä kaudella Detroit Red Wings jatkoi kasvuaan ja nousi divisioonassa sijalle 5. Tänä vuonna monet fanit eri puolilta maailmaa käyttivät Detroit Red Wings Pelipaita kannustaakseen lavalla. He toivovat, että tämä pitkäaikainen joukkue voi jälleen luoda kunniaa.

Detroit Red Wingsin ennätys kahden viime vuoden ajalta ei ole ihanteellinen, he ovat aina rankingin lopussa. Detroit Red Wings on yksi NHL:n suosituimmista ja menestyneimmistä joukkueista, joten fanit rakastavat heidän Halvat NHL Pelipaidat kaikkialla maailmassa.

Vuodesta 2008 lähtien Detroit Red Wings ei ole koskaan edennyt finaaleihin. Vuonna 2017 Detroit Red Wings muutti Little Caesars -areenalle eikä pystynyt muuttamaan kohtaloaan. Viimeisen 5 vuoden aikana he eivät ole tehneet paljon läpimurtoa. Detroit Red Wings on veteraanijoukkue, ja heidän on käytettävä voimansa todistaakseen uudelleen olemassaolon arvo, joten heidän on pyrittävä parempiin tuloksiin tällä kaudella.